Financieel advies

Forza Asset Management

'Maatwerk in financieel advies en vermogensbeheer'

Een ontslagvergoeding? Zoekt u de juiste weg in het financiële doolhof van tegenwoordig? Een stabiel rendement op uw vermogen? 

Unie-leden kunnen nu terecht bij Forza Asset Management. Voor een onafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig advies als het over uw geld gaat. Forza Asset Management werkt met transparante en concurrerende tarieven, plus speciale voorwaarden voor Unie ledenvoordeel gebruikers op verschillende diensten. 

Ga hier naar de welkomstpagina bij Forza Asset Management.

     


_______________________________________________________________________________________________

Samenwerking met SAA Finles Financial Management

De samenwerking met SAA Finles Financial Management is per 1 januari 2011 gewijzigd. Het onderdeel financieel advies wordt niet langer via hen aangeboden, maar kan nu worden verkregen via Forza Asset Management. 

Lopende Finles polissen worden ongewijzigd voortgezet en in geval van vragen kunt u contact met Finles opnemen via telefoonnummer 030-5112222.

Aangifte inkomsten- en omzetbelasting voor ZP-ers

Bent u voor uzelf begonnen en bent u ondernemer voor de inkomstenbelasting? Dan bent u verplicht om aangifte inkomstenbelasting te doen voor ondernemers; de zogeheten O-aangifte. Daarnaast dient u (per kwartaal) aangifte omzetbelasting te doen.

De Unie Fiscale Diensten behartigt niet alleen de fiscale belangen voor particulieren, maar vanaf nu ook die van de startende ondernemer zonder personeel (de ZP-er). Aangiftes maken is niet een van de leukste of eenvoudigste taken van een ondernemer. De Unie weet dit, omdat zij zelf veel ZP-ers onder haar leden heeft. Reden dan ook om per 1 januari 2013 een nieuwe dienst aan te bieden voor de ZP-er: de afwikkeling van de aangifte inkomsten- en omzetbelasting. Deze dienst staat niet alleen open voor leden van De Unie, maar ook voor niet-leden. Ook kan uw partner gebruik maken van de dienst, ongeacht of hij of zij zelf ZP-er is. 

Alle fiscale rompslomp direct goed geregeld!

Als u interesse heeft in onze diensten kun u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. We verzoeken u om gegevens van uzelf en van uw onderneming in te vullen.

Na ontvangst van uw aanmelding nemen we contact met u op voor het plannen van een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en maken we duidelijk wat u van ons kunt verwachten. 

U kunt er voor kiezen om zowel de aangifte omzetbelasting als de aangifte inkomstenbelasting door ons te laten verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de aangifte inkomstenbelasting door ons te laten verzorgen.

Als u na het intakegesprek besluit om van (een van) onze diensten gebruik te maken, krijgt u een checklist mee waarop onder meer staat vermeld wat u bij ons moet aanleveren voor de afwikkeling van de aangifte(s) en wanneer. Wij zorgen vervolgens voor de afwikkeling van de aangifte(s) en zo hebt u het direct goed geregeld.

Wat zijn onze tarieven?

Aangifte omzetbelasting voor leden van De Unie

U kunt als ZP-er terecht voor een speciaal ledentarief. Als lid van De Unie betaalt u voor een standaardaangifte omzetbelasting € 135,- per aangifte (excl. BTW). Aangifte omzetbelasting voor niet-leden van De Unie*

Bent u geen lid van De Unie, dan betaalt u voor een standaardaangifte omzetbelasting € 185,- (excl. BTW).

Aangifte inkomstenbelasting voor leden van De Unie

U kunt als ZP-er terecht voor een speciaal ledentarief. Als u zowel de aangifte(s) omzetbelasting als de aangifte inkomstenbelasting door ons laat verzorgen, betaalt u voor de aangifte inkomstenbelasting van u (en uw partner) € 100,- (excl. BTW). Laat u alleen de aangifte inkomstenbelasting van u (en uw partner) door ons verzorgen, dan betaalt u € 140,- (excl. BTW).

Aangifte inkomstenbelasting voor niet-leden van De Unie*

Als u zowel de aangifte(s) omzetbelasting als de aangifte inkomstenbelasting door ons laat verzorgen, betaalt u voor de aangifte inkomstenbelasting van u (en uw partner) € 150,- (excl. BTW). Laat u alleen de aangifte inkomstenbelasting van u (en uw partner) door ons verzorgen, dan betaalt u € 190,- (excl. BTW).

* Voor het eerste jaar lidmaatschap van De Unie betaalt u slechts € 100,- Daarna betaalt u het gebruikelijke contributietarief. Kijk hier voor meer informatie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ammy Steur. Dit kan via e-mail: fiscalediensten@unie.nl of bel (0345) 851 255 (bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 14.00 uur).

Partners

Contactgegevens

Heeft u nog vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

T: 0345 851 861

E: info@unieservices.nl

Werken bij Unie Services