Persoonlijke ontwikkeling

Schouten & Nelissen

'Professionele leerlijnen voor werknemers'


In samenwerking met Schouten & Nelissen heeft Unie Services een aantal leerlijnen ontwikkeld. Dit zijn pakketten van telkens drie cursussen, uitgebalanceerd om uw competenties op samenhangende terreinen naar een hoger niveau  te brengen.

Op de aangeboden leerlijnen ontvangt u een Unie ledenvoordeel korting van 5% op het totaalbedrag. De trainingen bestaan veelal uit een aantal bijeenkomsten van één of meer dagen, waarna u op de werkvloer aan de slag kunt gaan met wat in de training is verteld en geoefend. Vervolgens is er een terugkomblok om te reflecteren op hoe het is gegaan en nieuwe kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

E-learning

Een groot deel van de trainingen wordt ondersteund door een digitale leeromgeving waarin u zelf uw leerproces kan monitoren. Voor sommige trainingen geldt dat er ook een e-variant van is of spoedig komt. De e-variant biedt u flexibiliteit en vindt geheel of voor het grootste gedeelte op afstand plaats.

Loopbaanadvies

Uiteraard kunnen de leerlijnen worden aangepast aan uw persoonlijke (leer)wensen. Daarvoor kunt u contact opnemen met een loopbaanadviseur van Schouten & Nelissen voor een persoonlijk gesprek.

 

Partner

Werken bij Unie Services