Homestroom


Bespaar tot ruim 25% op uw energietarieven en ontvang jaarlijks 2 maanden korting op het Homestroom lidmaatschap

Voor leden van De Unie heeft Homestroom een aantrekkelijk aanbod voor energie. Met het doorlopende energiecollectief Homestroom krijgt u ieder jaar groene stroom en gas tegen scherpe tarieven. Vele honderden leden van De Unie maken op dit moment al gebruik van dit voordelige aanbod en de persoonlijke service van Homestroom. Bent u nog geen deelnemer van Homestroom? U kunt zich nu inschrijven en zij regelen de overstap voor u van A tot Z.

Enkele voordelen voor Homestroom leden:

  • Ieder jaar scherpe groene tarieven;
  • Geen omkijken meer naar uw energiecontract;
  • Een direct 030 telefoonnummer zonder wachtrijen;
  • U wordt als klant niet verkocht aan de leverancier.

Extra voordeel voor Unie leden:

Unie leden krijgen jaarlijks 2 maanden gratis Homestroom lidmaatschap. *

Alles geregeld

Als u overstapt naar Homestroom, wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld. U heeft geen omkijken naar het opzeggen van uw oude leveranciers of de eindafrekening. Is er onverhoopt toch een probleem? Homestroom heeft binnen 48 uur een oplossing voor uw vraag.

Stap ook over!

Kortom, ieder jaar besparen op uw energiekosten met de groene energie van het energiecollectief Homestroom! Neem deel aan dit aanbod en schrijf u vandaag nog in om gebruik te maken van het aanbod. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd bellen met de Unie Serviceslijn 030 - 303 10 09.


*   Deze jaarlijkse korting bedraagt € 9,50 incl. BTW en wordt aan het einde van het contractjaar in de maand mei uitgekeerd.


Ga naar de welkomstpagina bij Homestroom!

Reviews

Wij kunnen aangeven dat overstappen naar Homestroom voor u interessant is, maar uiteindelijk zijn de personen die dit het beste kunnen de Unieleden zelf:

Via de Unie ben ik klant geworden van Homestroom en daar heb ik tot nu toe geen spijt van. Ik kan er zeker van zijn dat elk jaar een goede combinatie wordt gevonden, zonder dat ik me daar zelf elke keer in moet verdiepen. Ga zo door en zorg dat door veel klanten het voordeel alleen maar groter kan worden.
De heer W. Oostenbrink uit Voorthuizen - Deelnemer sinds 18 februari 2013

Ik wilde even laten weten dat ik zeer tevreden ben over Homestroom. Eerlijk en open communicatie. Zeer vriendelijke en behulpzaam aan de telefoon. Geen vervelende rekeningen achteraf, kan ten alle tijden je maand bedrag aanpassen. Ik heb geen spijt dat ik ben overgestapt. Kan het iedereen aanraden.
Mevrouw M. van der Winden uit Purmerend - Deelnemer sinds 1 april 2012

Vroeger altijd zelf de prijzen vergeleken, maar elke overstap leverde weer ellende op. Nu bij Homestroom net zo goedkoop en problemen worden door hen bijzonder goed opgepakt. Ik laat het vanaf nu aan Homestroom over, ze zijn hun prijs meer dan waard!
De heer M.P. Schekkerman uit Waalre - Deelnemer sinds 23 februari 2012

Meerdere keren in het verleden al geswitcht. Maar Homestroom werkt wel heel makkelijk. Het is een garantie, op garantie zonder omkijken, blijvend tegen het beste tarief. De laatste prijsvergelijking toont dit heel scherp aan.
De heer M. van Breenen uit Eindhoven - Deelnemer sinds 30 maart 2012

Een handige en duidelijke vergelijkingstool. Goedkoper uit dan bij de NEM en per maand opzegbaar. Plus aantrekkelijk aanbod voor leden van Vakbond De Unie. Complimenten!
De heer J. Hofland uit Heiloo - Deelnemer sinds 17 augustus 2011

Ik ben zeer tevreden over Homestroom, omdat het de belofte nakomt als zij het U beloven. Dus raad ik U Homestroom aan.
De heer T.W. van Emmerloot uit Zoetermeer - Deelnemer sinds 30 april 2012

Super tevreden over Homestroom! Overstap prima door hun geregeld. Goedkope tarieven en niet zelf meer op zoek moeten naar de beste aanbieder na afloop contract. Meteen ook doen is onze aanbeveling, je bent toch geen dief van je eigen portemonnee?
De heer Clarijs uit Ossendrecht - Deelnemer sinds 15 mei 2012

Homestroom

Partner


Contactgegevens

Hoe kan ik Homestroom bereiken?

E-mail: unieservices@homestroom.nl
Klantenservice: 030 - 30 31 009

Of kijk voor veelgestelde vragen op www.homestroom.nl

Tweets van Homestroom